24

Oct

De Vleeshalle

Meet & Eat

Maak je klaar voor een exclusieve en onvergetelijke netwerkavond voor retail en e-commerce executives. Naast een gezonde portie kennisdeling, kan je ook genieten van gepassioneerde standhouders die elke dag het beste van zichzelf geven. Deze smaakmakers maken verse gerechten om ter plekke van te smullen. Met je gratis foodpass, kan je zelf je eigen dinner samenstellen.

Waarom snel inschrijven?

Wij beloven jou een avond om niet snel te vergeten, waarbij er na de inspanning ruimte is voor de ontspanning. Met een leuke agenda vol learnings, inspiratie en gezonde discussies garanderen wij dat je voldaan (zowel fysiek als mentaal) buitenwandelt vol ideeën om toe te passen op je eigen business. Uitdagingen zoals CDP, loyalty, retention, CLTV, recommendations en personalisation zullen die avond ruim aan bod komen.

Kennisdeling met experten uit verschillende industrieën

Dé kans om je eigen challenges op tafel te gooien

Gratis eten en drinken

Slechts 20 plaatsjes beschikbaar

Agenda

Hoera! Jij bent geselecteerd voor deze unieke netwerkavond en wees er maar zeker van dat we selectief geweest zijn in onze keuze.

Waarom jij? Omdat wij geloven dat jij een ongelofelijke meerwaarde kan zijn voor de agenda van deze avond en omdat wij belang hechten aan een netwerk waarbij gelijkgestemde experten de kans krijgen om op een kleinschalige manier met elkaar te connecteren.

Reserveer jouw plaats

Reserveer hieronder jouw plaatsje voor deze exclusieve en onvergetelijke netwerkavond voor retail en e-commerce executives.

Food pass

Met je Food Pass t.w.v. €50 geniet je een hele avond van lekker eten en drinken. Je kan zelf kiezen uit het assortiment bij de Smaakmakers. Misschien nog een leuke extra: het resterende saldo op de betaalkaart blijft nog 1 jaar geldig.

Locatie

De Vleeshalle
Huidevettersstraat 7, 2800 Mechelen