E-commerce Managers

underlinement illustration

Noodzaak

Als jouw team op korte of lange termijn nood heeft aan iemand met kennis en ervaring in het e-commerce landschap, dan is Us de perfecte oplossing voor jou. Onze e-commerce managers zijn experts in conversie ratio optimalisatie, data analyse, A/B testing, UX optimalisatie, projectmanagement enz…

Multidisciplinair

Ze begrijpen dat het niet de taak is van één afdeling om een webshop uit te baten, maar voor de hele bedrijfsorganisatie. Zelf zijn ze dus ook in staat om cross disciplinair samen te werken. Ze weten hoe belangrijk het is om verschillende stakeholders te betrekken, een roadmap uit te tekenen en op te volgen, en projecten aan te sturen. Onze managers zijn geweldig in het analyseren van data en het identificeren van pijnpunten, met als doel meer rendement uit jouw e-commerce te halen en de juiste beslissingen te nemen.

Platform onafhankelijk

Onze e-commerce managers hebben ervaring met verschillende e-commerce platformen, zoals Salesforce, Adobe Commerce, SAP Hybris, WooCommerce, Shopify of Shopware.  Us werkt dus platform onafhankelijk. Dit komt omdat zij ervaring hebben op verschillende projecten waar steeds een andere stack gebruikt wordt. 

Data-driven

Data-driven is een kernwoord voor elk van onze consultants. Ze gebruiken tools zoals Google Analytics, Adobe Analytics, Hotjar, Clarity, Google Optimize, Google Search Console … om inzicht te krijgen in bezoekersgedrag en om A/B-testen uit te voeren. Hierdoor kunnen zij een analyse maken van jouw webshop en de juiste aanbevelingen doen om jouw webshop te optimaliseren in het teken van betere resultaten.

Onmiddellijk inzetbaar

Us biedt e-commerce managers aan die onmiddellijk beschikbaar zijn om te helpen in diverse projecten binnen jouw e-commerce team. Zo kun jij efficiënt gebruik maken van hun kennis en ervaring om jouw webshop naar een hoger niveau te brengen. Boek nu een van onze e-commerce managers en geef jouw team de ondersteuning die zij nodig hebben om jouw e-commerce succesvol te laten groeien.

Work with Us

Sta je voor een digitaal vraagstuk en heb je een duwtje in de rug nodig? Us zet er graag zijn schouders onder. Stuur Us een berichtje en wij nemen snel contact met je op.