In content we trust

arrow illustration
Ontdek samen met Us wat resoneert bij je doelgroep en co-creëer hyperrelevante content. Samen gaan we voor contentmarketing die een aantrekkingskracht uitoefent op je doelgroep en impact heeft op de groei van je fanbase 

Adorerende klanten

Mensen zijn in-your-face content beu. Samen met jou zetten we je klanten in de bloemetjes met waardevolle content. We co-creëren content die informeert, vermaakt en verbindt.   
 
We zijn expert in de ontwikkeling van contentmarketingstrategieën die SEO, sociale media, e-mailmarketing en CRO met elkaar verweven om zo onbetwistbare waarde voor je publiek te creëren. 

Co-creëer waarde met Us

Copywriting & Storytelling

Onze contentexperten zoeken mee naar wat jouw merk uniek maakt en vertalen dit naar straffe content. We baseren ons op je digital marketingstrategie en bepalen samen welke impact we willen maken. Long-form en short-form content voor jou geschreven, gepitcht en gepubliceerd. That’s Us.

Video Marketing

Data toont dat video onmisbaar is in een slimme content marketingstrategie. Bij Us kan je terecht voor het totaalpakket: van scenario, productie, vormgeving en montage tot het strategisch inzetten van je video’s op basis van je marketingdoelstellingen.

Creative Campaigns

We zetten niet alleen strategie om in straffe concepten, we voeren ook de creatie van A tot Z uit en volgen daarna de impact op. Dankzij je data weten we welke kanalen en formats geschikt zijn om de juiste mensen te bereiken.   

Social Media Content

Social media zijn een krachtig middel om je publiek effectief te bereiken. Maar hoe onderscheid je jezelf van de massa? Hoe zorg je ervoor dat je content een blijvende impact heeft? Wij helpen je sociale content te creëren die converteert, zo bereik je je doelen en haal je meer uit elke minuut die je besteedt aan social media.   

Approach

underlinement illustration

01

Analyse

Gebaseerd op SMARTdoelstellingen bekijken we welke content de gewenste impact zal leveren. We voeren keyword research en analyseren de content die al ter beschikking is. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren. 

02

Strategy

We verdiepen ons eerst in je doelgroep, bepalen content pillars en relevante kanalen.  Vervolgens mappen we alle content op de customer journeys en stellen we een distributieplan op.  

03

Implementation

Onze content creators produceren wat moet om nieuwe klanten aan te trekken. Vervolgens beheren onze content marketeers de campagnes opdat de juiste mensen de content te zien krijgen.  

04

Results, Rinse, Repeat

Meer zichtbaarheid en relevantie door het delen van nuttige content? Steeds opnieuw gaan we samen op zoek naar content die aan de wensen van je publiek voldoet.

Bewijs van impact

Content CreationDigital Marketing

Alternatieve routes naar impact

Content Consultant nodig?

Of je nu wil overtuigen, of er gewoon voor wil zorgen dat je top of mind blijft, bij Us zit je goed. Us vult je team aan en brengt de woorden die jouw merk doen schitteren. Ontvang een vrijblijvende­ content beoordeling. Zo eentje waar andere agencies uren voor aanrekenen.