Growing to give, giving to grow

Bij Us geloven we in het co-creëren van impact met onze klanten. Door nauw samen te werken, kunnen we samen de wereld een beetje mooier maken. En nu hebben we diezelfde ambitie doorgetrokken naar projecten in de non-profit sector door middel van vrijwilligerswerk.
Want, je hoeft vandaag geen levensveranderende acties te ondernemen om mensen te helpen. Zeker niet wanneer je de skills in huis hebt om de digital mediawereld op zijn kop te zetten.

Us for the people bestaat om goed te doen. Daarnaast kan een klein werk voor Us, grote impact hebben op het leven van anderen. True giving komt dan misschien zonder verwachtingen of erkenning, het gaat ook hand in hand met allerlei soorten groei.

Annelies One of Us

All of Us donating our time

Iedereen kan vrijblijvend een non-profit organisatie indienen als volgend project. Vervolgens worden initiatieven voorgesteld en wordt in groep beslist waarmee we aan de slag gaan. Ieder one of Us is vrij om al dan niet in te tekenen, er is natuurlijk motivatie nodig om je vrije tijd te doneren.

Eens een organisatie werd uitgekozen, wordt er een brainstormsessie georganiseerd. Hier worden alle mogelijke initiatieven en bijkomende impact bedacht. Vervolgens zetten we een projectteam op en starten we aan de effectieve implementatie van allerlei groeistrategieën.

Co-creatie

We zetten de juiste koppen samen en helpen 4x per jaar een non profit organisatie.

Impact

We zorgen voor concrete oplossingen die meetbaar zijn en waar effectief een business case kan over uitgewerkt worden.

People

We zetten in op persoonlijke groei en groeien als merk mee.

Werk jij zelf voor een non-profit organisatie en kan je hulp gebruiken?

Stuur een mailtje met een omschrijving van je wensen naar annelies@about-us.be.