Digital Marketing

Us over de impact van Low code

Ben je technisch geen hoogvlieger maar wil je toch je eigen software ontwikkelen? Dan is Low code software, ook wel bekend als no-code software, dé oplossing. Je verliest geen development uren en bouwt je applicatie visueel op door middel van een drag-and-drop interface.
Low code software wint terrein, vooral in de bedrijfswereld. Us is alvast fan, ontdek hieronder enkele voordelen.

Sneller impact met Low-code software & Us

Snoei aanzienlijk in de ontwikkeltijd van software en speel als merk sneller in op een veranderende markt. Daarnaast druk je de kosten van de development cyclus, omdat er minder afhankelijkheid is van technische profielen.

Daarnaast zien we dat low-code software de interesse en toegankelijkheid van je software development team vergroot, omdat steeds meer mensen in staat zijn hun eigen ideeën tot leven te brengen.

Waar je rekening mee moet houden als merk

Low code software biedt niet altijd een oplossing voor complexe vraagstukken en features. Het kan dus zijn dat je bovenop de low-code alsnog custom moet bouwen. Dit zijn natuurlijk nog steeds kleinere efforts in verhouding tot software op maat.

Daarnaast ben je met low-code software vaak afhankelijk van de leverancier. Breng dus op voorhand een migratie back-up in beeld zodat er geen dataverlies is.

Us en Low-code

Us verwacht dat low-code software nog belangrijker zal worden. De druk en vraag naar technische profielen neemt alsmaar toe terwijl de poule in verhouding niet groter wordt.

Delen:

Wij geloven dat ook technische experts soms een duwtje in de rug kunnen gebruiken, samen werken we de beste oplossing uit.  

Delen:

Gerelateerde blogs

AIDigital Agency

Why we (Us) needed to redefine our agency model… And why I advice every agency to do the same…

Lees meer
ConsultancyContent CreationDigital MarketingE-commerce

Onze content strategist zorgt voor nog meer plezier bij Aveve

Lees meer
Digital MarketingE-commerce

Us en Marketing Automation voor fashion retail

Lees meer