1. Home
  2. /
  3. Blog
  4. /
Us over de impact van Low code
Digital Marketing

Us over de impact van Low code

Ben je technisch geen hoogvlieger maar wil je toch je eigen software ontwikkelen? Dan is Low code software, ook wel bekend als no-code software, dé oplossing. Je verliest geen development uren en bouwt je applicatie visueel op door middel van een drag-and-drop interface.
Low code software wint terrein, vooral in de bedrijfswereld. Us is alvast fan, ontdek hieronder enkele voordelen.

Sneller impact met Low-code software & Us

Snoei aanzienlijk in de ontwikkeltijd van software en speel als merk sneller in op een veranderende markt. Daarnaast druk je de kosten van de development cyclus, omdat er minder afhankelijkheid is van technische profielen.

Daarnaast zien we dat low-code software de interesse en toegankelijkheid van je software development team vergroot, omdat steeds meer mensen in staat zijn hun eigen ideeën tot leven te brengen.

Waar je rekening mee moet houden als merk

Low code software biedt niet altijd een oplossing voor complexe vraagstukken en features. Het kan dus zijn dat je bovenop de low-code alsnog custom moet bouwen. Dit zijn natuurlijk nog steeds kleinere efforts in verhouding tot software op maat.

Daarnaast ben je met low-code software vaak afhankelijk van de leverancier. Breng dus op voorhand een migratie-back-up in beeld zodat er geen data-verlies is.

Us en Low-code

Us verwacht dat low-code software nog belangrijker zal worden. De druk en vraag naar technische profielen neemt alsmaar toe terwijl de poule in verhouding niet groter wordt.

Delen:

Wij geloven dat ook technische experts soms een duwtje in de rug kunnen gebruiken, samen werken we de beste oplossing uit.  

Gerelateerde blogs

Digital MarketingExperience Design

Hoe ontwikkel je B2B-Personas voor meer merk-impact?

Lees meer
BrandingContent CreationDigital Marketing

Social Media in 2023 

Lees meer
Digital MarketingPerformance & data

Wanneer je je Shopping campaigns best meet met POAS

Lees meer

Co-Creating digital impact

Follow Us
Instagram
LinkedIn

© Us – All rights reserved