Word One of Us als
Allround Digital Marketeer

De functie Allround Digital Marketeer betekent dat jij online marketing ademt. Je voelt je compleet vertrouwd in het steeds wijzigende digitale landschap waardoor jij in een handomdraai multichannel strategieën uitvoert voor klanten. Dit doe je niet in het wilde weg, maar met behulp van de nodige marketingtools zodat je jouw resultaten altijd kan meten en bijsturen waar nodig.

Jouw rol

 • Je doet aan contentcreatie en -marketing in verschillende formaten. Content die gevonden wordt door jouw SEO-skills! 
 • Jij bent de poortwachter van onze sociale mediakanalen. Naast het beheer daarvan werk je actief mee aan de strategieën, zowel met boeiende berichten als doelgerichte advertenties. 
 • Je bezit onfeilbare SEO, SEM en SEA-kwaliteiten: de moeilijkste zoektermen geef jij de online zichtbaarheid die ze verdienen.  
 • Je helpt bij de e-mailmarketingcampagnes: zowel bij het opstellen van de mailings, als de analyse van de prestaties. 
 • Je geniet van de nodige creatieve skills om aantrekkelijke contentdragers te creëren.  
 • Naast creativiteit bezit je de nodige analytische kwaliteiten: je verzamelt en analyseert vlot de data van marketingcampagnes en giet die in heldere rapportages. 
 • Afgekruid met wat webanalyse: jij bent onze agent die de conversies volgt en de gegevens ervan analyseert zodat onze marketingactiviteiten worden geoptimaliseerd.  
Teamfoto Us

Wat verwacht Us?

De term ‘Allround’ geeft het al weer: onze Digital Marketeers moeten wat van alle markten thuis zijn met een stevig rugzakje aan vaardigheden. Een eerste item uit die rugzak is een sterke analytische geest: je hebt een grondige kennis van SEO, SEA, Google Analytics en andere e-commerce tools. Een andere belangrijke vaardigheid in je rugzak is jouw creativiteit. Je hebt het talent om aantrekkelijke contentdragers te ontwerpen, zowel in woord als in design.

 • Je haalt energie uit digitale marketing. 
 • Je weet perfect hoe je sociale mediacampagnes opzet en het het maximum aan output eruit haalt. 
 • De nodige projectmanager skills waarmee je budgetten en timings nauwgezet in de gaten houdt. 
 • Je ligt goed in de markt bij klanten, want met jou samenwerken is gewoon een fijne ervaring. 
 • Up-to-date met updates: trends en technologie volg je met plezier op. 

Waarom bij Us werken? 

Die waarom-vraag beantwoorden we graag met enkele veelgehoorde – maar daarom niet minder correcte – clichés: door het competitieve salaris met tal van voordelen die we je bieden, waaronder een wagen. Je komt in een fijne omgeving terecht waar ruimte is om al eens goed te lachen, lekkere lunches te eten met collega’s en deel te nemen aan toffe after-work activiteiten.  

Daarnaast staat leren centraal in onze organisatie. We moedigen onze mensen actief aan om van zichzelf de best mogelijke versie te maken. Dit gebeurt regelmatig via knowledge sharing meetings. Maar ook jaarlijks door de persoonlijke trainingsbudgetten die we voorzien voor onze medewerkers.  

Delen:

Interesse in deze rol?
Solliciteer nu!