Word One of Us als
Technical Digital Marketeer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en veelzijdige Technical Digital Marketeer die Us komt versterken. Deze unieke rol biedt de mogelijkheid om betrokken te zijn bij uiteenlopende projecten, waarbij jouw expertise in IT en digitale marketing een cruciale rol speelt. Wat jou uniek maakt, is jouw vermogen om probleemoplossend te denken, projecten te managen van planning tot uitvoering, en jouw gemengde passie voor IT & digitale marketing.

Jouw kennis

  • Je bent een Code Ninja: een meester in HTML, CSS, en JavaScript (JQuery is een leuke bonus!), met een scherp oog voor code-efficiëntie. Je jongleert met API’s en danst door verschillende CMS-platformen zoals Magento, Shopware, WordPress,… Jouw eigen code testen schrikt je ook niet af. 
  • Je tovert met Adobe Photoshop, hebt een strategisch en vooral technisch oog voor SEO (o.a. webperformance), en houdt van een goede SEA-campagne. Je bent niet alleen vrienden met Google Analytics, Google Search Console en Google Looker Studio, maar houdt ook van alle containers van Google Tag Manager.
  • Als onze CRO-kampioen begrijp je dat optimalisatie niet slechts een woord is, maar een mindset. Je bent bedreven in het opzetten en uitvoeren van A/B-tests, waarbij je niet alleen data analyseert, maar ook diepere inzichten verkrijgt.
  • Met jouw creativiteit en een strategisch oog voor detail, ontwerp je e-mailcampagnes die niet alleen de inbox vullen, maar ook harten veroveren. Je kent de geheime formule voor betrokkenheid en weet precies hoe je pakkende onderwerpregels, verleidelijke content en doordachte call-to-actions combineert.
  • Jij bent niet alleen de troubleshooter maar ook de go-to persoon voor technische ondersteuning binnen ons team. Jouw communicatieve vaardigheden gaan verder dan het oplossen van problemen; je vertaalt technische uitdagingen naar begrijpelijke taal, waardoor zowel tech-experts als leken het plaatje volledig begrijpen. Deze brug tussen technologie en begrijpelijke communicatie maakt van jou de technische fluisteraar die ons team nodig heeft.

Wat verwacht Us?

Het beste van twee werelden in één profiel: Technisch & Digital Marketing Minded. Je combineert beide termen feilloos en hebt al een stevig rugzakje aan vaardigheden. Een eerste item uit die rugzak is een sterke analytische geest: je hebt een grondige kennis van SEO, SEA, Google Analytics en andere e-commerce tools. Een andere belangrijke vaardigheid in je rugzak is jouw techniciteit. Je begrijpt het volledige proces van softwareontwikkeling, inclusief analyse, ontwerp, implementatie tot testen. En je hebt bovendien
vaardigheden in het schrijven van efficiënte en gestructureerde code.

  • Je haalt energie uit digitale marketing en technische codes.
  • De nodige projectmanagementvaardigheden, inclusief planning en uitvoering van projecten 
  • Je ligt goed in de markt bij klanten, want met jou samenwerken is gewoon een fijne ervaring. 
  • Up-to-date met updates: trends en technologie volg je met plezier op. 

Waarom bij Us werken? 

Die waarom-vraag beantwoorden we graag met enkele veelgehoorde – maar daarom niet minder correcte – clichés: door het competitieve salaris met tal van voordelen die we je bieden, waaronder een wagen. Je komt in een fijne omgeving terecht waar ruimte is om al eens goed te lachen, lekkere lunches te eten met collega’s en deel te nemen aan toffe after-work activiteiten.  

Daarnaast staat leren centraal in onze organisatie. We moedigen onze mensen actief aan om van zichzelf de best mogelijke versie te maken. Dit gebeurt regelmatig via knowledge sharing meetings. Maar ook jaarlijks door de persoonlijke trainingsbudgetten die we voorzien voor onze medewerkers.  

Delen:

Interesse in deze rol?
Solliciteer nu!