Us for the People

Vzw Dierenbescherming Mechelen en Us for the People slaan de handen in elkaar

Us for the People heeft zich toegewijd aan het ondersteunen van maatschappelijke organisaties en zet zich in voor positieve verandering. In ons project met ‘Dierenbescherming Mechelen’ hebben we niet alleen tijd en vaardigheden gedoneerd, maar ook concrete middelen om de impact te vergroten.

Vrijwilligerswerk, wat onze mensen doneerden

Als bijdrage aan ‘Dierenbescherming Mechelen’ hebben we het volgende gedoneerd:

  1. Posterbeeld: Een artistiek vervaardigd posterbeeld, met de intentie om een visueel aantrekkelijk element aan de omgeving van het asiel toe te voegen en positieve aandacht te genereren.
  2. Social Media Video’s: Zes leuke social media video’s, geproduceerd om het verhaal van geadopteerde dieren te delen en hun verhaal in de kijker te zetten. Deze video’s bevorderen hopelijk niet alleen de adoptie van dieren maar benadrukken ook het belang van donaties.
  3. Contentplan: Een contentplan, op maat gemaakt voor de behoeften van ‘Dierenbescherming Mechelen’, en focus op betrokkenheid bij de gemeenschap.

Aanpak

  1. Intake: We gingen langs bij ‘Dierenbescherming Mechelen’ om de doelen van de organisatie te begrijpen, wat de basis vormde voor de campagnes rond donaties.
  2. Kunstzinnige Input: Het posterbeeld werd zorgvuldig gecreëerd om een positieve en gastvrije sfeer te creëren, passend bij de waarden van de organisatie.
  3. Video Productie: Ons team heeft de zes social media video’s ontwikkeld, met aandacht voor storytelling en visuele aantrekkingskracht om de aandacht van het publiek te trekken. De videootjes moesten snel gemaakt worden en hebben live beelden van eigenaars zelf als basis, zodat het asiel dit format ook in de toekomst kan blijven gebruiken.

De donaties van het posterbeeld, de social media video’s, en het bijbehorende contentplan illustreren onze holistische benadering om ‘Dierenbescherming Mechelen’ te ondersteunen, niet alleen met tijd en vaardigheden, maar ook met tastbare bijdragen om hun missie te versterken. Wij blijven vastbesloten om ons in te zetten voor organisaties die het verschil maken in de samenleving.

Gerelateerde cases

Content CreationDigital Marketing