ConsultancyContent CreationPerformance & data

Webshop van modelabel CKS op de valreep live dankzij Us

CKS is een Belgisch modemerk, met hedendaagse kleding voor vrouwen en kids. Noem het gerust urban chic met vaak opvallende prints. Hun missie? Zorgen voor happy vibes en een stevige dosis feelgood! CKS was dan weer minder happy met de naderende livegang van hun webshop en de bijhorende workload.

Content gezocht

De livegang van CKS kwam heel dichtbij, maar er was nog behoorlijk wat werk aan de winkel. Vooral dan op het gebied van content en configuratie van het Salesforce Commerce Cloud platform. Zo moesten er nog een 100-tal content pagina’s in HTML en CSS aangemaakt worden alvorens men live zou kunnen gaan. Wij stuurden snel één van onze experts op pad om hulp te bieden.

Front-end optimalisaties en configuraties

Tijdens het creëren van de content werd snel duidelijk welke zaken in de front-end geoptimaliseerd konden worden. Onze webmasters namen deze meteen onder de loep en maakten er user stories van. Zo kunnen deze snel in de volgende sprints opgenomen worden door de development partner. Maar daar bleef het niet bij! Bleek dat er ook nog heel wat configuratie moest gebeuren, zoals het instellen van de filters, sorting rules, promoties, enz. Us stak samen met CKS de handen uit de mouwen zodat alles tijdig live kon geraken.

CKS mockup webdesign

Everybody happy!

Het mag duidelijk zijn dat onze impact voelbaar was. Dankzij het snel schakelen van Us en de vruchtbare samenwerking met CKS, kon de webshop tijdig live gaan. De klanten van CKS kunnen nu naar hartenlust online shoppen. En als de klanten blij zijn, dan is CKS blij … en daar worden wij nu eens blij van!

Kan je net zoals CKS hulp gebruiken bij de livegang van je webshop?

Gerelateerde cases

Content CreationDigital Marketing