Allround digital marketeer

brand asset Us

Professionals

Onze allround digital ma­­rketeers zijn professionals die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen en uitvoeren van digitale marketingstrategieën. Als consultants werken zij met jouw bedrijf – on site of remote – samen om jouw online aanwezigheid te versterken en de zakelijke doelstellingen te bereiken. Dit kan door middel van verschillende methoden zoals SEO, social media advertising, e-mail marketing, content marketing, enz.

Marketing strategie

Zij werken nauw samen met jouw stakeholders om te begrijpen welke specifieke wensen er zijn en welke digitale kanalen het meest geschikt zijn om op in te zetten. Zo kan er de focus gelegd worden op o.a. het verhogen van website traffic, het genereren van leads, het verhogen van de omzet of conversies, of het versterken van de brand awareness. Het is dus vanzelfsprekend dat zij enorm data-driven zijn. Zij zullen dus voortdurend analyses maken van de huidige strategie en aanpassingen doorvoeren waar nodig.

Daarnaast beschikken zij ook over de nodige portie technische vaardigheden, zo kunnen zij helpen met het configureren van marketing automation tools, CRM-systemen, analytics, advertising tools enz.

Work with Us

Sta je voor een digitaal vraagstuk en heb je een duwtje in de rug nodig? Us zet er graag zijn schouders onder. Stuur Us een berichtje en wij nemen snel contact met je op.