UX/UI Designer

underlinement illustration

Essentieel

Onze Us UX designers zijn onmisbaar voor jouw bedrijf omdat zij de user experience van jouw website of app helemaal op punt zetten. Als de gebruikers blij zijn met hoe een product werkt en er makkelijk mee kunnen werken, zijn zij geneigd het vaker te gebruiken. Dit leidt tot een hogere customer satisfaction, meer sales en een grotere customer loyalty. Daarnaast kan een goed ontworpen product jouw bedrijf de reputatie “innovatief en gebruiksvriendelijk” geven, wat kan helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten. Bovendien houden onze designers ook rekening met de individuele behoeften en de zakelijke doelstellingen van elk project.

Data-driven mindset

Door middel van dataverzameling krijgen onze designers inzicht in eventuele frictie bij de gebruikers en brengen ze mogelijke verbeterpunten in kaart. Dit kan hen helpen om interfaces te ontwerpen die beter aansluiten bij de behoeften van de gebruikers. Daarnaast maken onze designers gebruik van methoden zoals wireframing, prototyping, A/B testing, interviews, surveys enz… Bovendien zijn ze ook platform onafhankelijk en maken ze gebruik van tools zoals Figma, Sketch, Adobe XD en Miro.

Trends

Een belangrijke eigenschap van al onze profielen is dat zij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en trends zoals mobile-first design, AI en machine learning. Bovendien werken zij projectmatig waardoor ze intussen een brede kennis hebben opgedaan binnen verschillende branches.

Work with Us

Sta je voor een digitaal vraagstuk en heb je een duwtje in de rug nodig? Us zet er graag zijn schouders onder. Stuur Us een berichtje en wij nemen snel contact met je op.

Co-Creating digital impact

Follow Us
Instagram
LinkedIn
Behance

© Us – All rights reserved