Stage bij Us
Laat je creativiteit bloeien!

Bij Us en ons zusterbedrijf Sidekick geloven we in de kracht van creativiteit en design om bedrijven naar nieuwe hoogten te tillen. Wij zijn een dynamisch team van ervaren ontwerpers en strategen die werken aan uiteenlopende projecten, van complete rebranding tot het ontwerpen van websites, voor zowel grote klanten als KMO’s. Als jong en groeiend bedrijf zoeken we getalenteerde stagiaires die samen met ons willen groeien en leren. Ben jij klaar om je ontwerpvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en deel uit te maken van een enthousiast team? Dan is een stage bij Us misschien wel de perfecte kans voor jou. 

Stage bij Us, dat is

  • Variërende projecten

Bij Us draait alles om diversiteit. Elk project dat we aannemen, biedt nieuwe uitdagingen en kansen om je vaardigheden te ontwikkelen. Of het nu gaat om een merkidentiteit voor een opkomende start-up of het herontwerpen van de website voor een gevestigde naam, je zult betrokken zijn bij projecten die jou het meeste aanspreken en die aansluiten bij jouw interesses en expertise. 

  • Hands-on ervaring

We geloven in leren door te doen. Als stagiair bij Us krijg je de kans om je ontwerpen te presenteren en te bespreken met ons ervaren team van ontwerpers en onze art director. Dit betekent dat je waardevolle feedback ontvangt en je ontwerpvaardigheden snel kunt verbeteren. 

  • Workshops en training

Onze ontwerpers delen graag hun kennis en ervaring met jou. Tijdens je stageperiode kun je deelnemen aan workshops en trainingssessies om je technische vaardigheden en creatieve denkvermogen te versterken. We moedigen constant leren en groeien aan. 

  • Inspirerende werkomgeving

Bij Us heerst een creatieve en inspirerende sfeer. We stimuleren open communicatie, samenwerking en innovatie. Je zult werken in een omgeving die je creatieve sappen doet stromen en waar je wordt aangemoedigd om je ideeën te delen. 

Jouw profiel

We zijn op zoek naar stagiaires met een passie voor design en een creatieve geest. Of je nu een grafisch ontwerper, webdesigner, UX designer of een ander soort creative bent, als je gemotiveerd bent om te groeien en te leren, willen we graag met je samenwerken. 

Hoe solliciteren 

Als je geïnteresseerd bent in een stage bij Us, stuur dan je cv en portfolio via onderstaand formulier. Voeg een korte motivatiebrief toe waarin je uitlegt waarom je graag bij ons wilt stagelopen en welke ontwerpgebieden jou het meeste aanspreken. 

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en de kans om samen te werken aan spannende projecten die jouw ontwerpcarrière naar nieuwe hoogten zullen tillen. Sluit je aan bij ons team en laat je creativiteit bloeien bij Us! 

Delen:

arrow illustration

Stage bij Us?
Solliciteer nu!