Brightedge and Us

We zetten content om in tastbare bedrijfsresultaten, zoals traffic, engagement en revenu. Om deze impact te bereiken, gebruiken we SEO-marketing tool Brightedge. Us kiest voor het SEO-platform omdat het AI-driven is en zich baseert op machine learning. Het biedt daarnaast tal van dashboards en rapportages, zodat we onze SEO-inspanningen kunnen volgen en de impact kunnen meten.

Us en het all-round SEO- platform

Data Cube

Data Cube is een inhoudsopslagplaats die miljarden stukjes informatie bevat. Deze informatie omvat zoektermen, rich media, inhoud en trefwoorden. Hierin verschilt BrightEdge van zijn concurrenten.

Share of Voice

Share of Voice identificeert concurrerende URL’s en beoordeelt hun inhoud. Vervolgens geeft het feedback om jouw pagina’s te optimaliseren om te concurreren voor hogere rankings.

Opportunity Forecasting

Deze tool voorspelt de potentiële omzetwinst en ROI dieje zou kunnen zien zodra jouw pagina’s zijn geoptimaliseerd. Het is een groot voordeel wanneer je de prijs van SEO-optimalisatie probeert te kwantificeren en jouw SEO-strategie probeert te plannen.

Intent Signal

Naarmate de lay-out van SERP’s verandert, geeft Intent Signal actuele feedback over de inhoud die above the fold zal scoren.

Recommendations

Geeft gedetailleerde SEO-aanbevelingen voor jouw bestaande content. Dit helpt je organic rankings te verbeteren. Op een heel gebruiksvriendelijke manier kan je recommendations in taken omzetten en toewijzen aan je teamleden.

Content IQ – Robuuste site-auditor

Geweldige interface, met gemakkelijk te begrijpen grafieken, helpt je fouten te vinden en te corrigeren.

Site Report

Volg de prestaties jouw volledige website op.

Dashboards

Zet je SEO-gegevens en resultaten om in visueel aantrekkelijke rapporten. Op een zeer intuïtieve manier kan je gaan rapporteren aan je teamleden, management en partners.

Keyword Reporting

Identificeer keywords om je content voor de optimaliseren.

Page Reporting

Waar Keyword Reporting kijkt naar de trefwoorden die uw inhoud zullen optimaliseren, kijkt Page Reporting naar de inhoud die de merkbetrokkenheid zal stimuleren. Zie de bovenstaande punten over hetzelfde product – betere levering.

BrightEdge Instant

Onderzoek wat jouw klanten in real-time zoeken en ontdek kansen op het juiste moment. BrightEdge Instant geeft je toegang tot real-time, on-demand zoekgegevens. De echte kracht van Instant: conversational keyword ideas. Krijg semantisch gerelateerde ideeën voor jouw zoekwoorden.

Behaal sterkere resultaten met een BrightEdge gecertificeerd SEO-bureau Us

BrightEdge, het toonaangevende platform voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en contentmarketing, is perfect om je SEO-impact te versnellen en vergroten. Maar een tool alleen maakt je SEO-strategie niet. Daarom bieden we als partner bruikbare inzichten en hands-on SEO ervaring om de digitale marketingprestaties te verhogen. Als creatief digital performance marketingbureau bieden we een geïntegreerde aanpak van digitale marketing door de perfecte mix van overtuigende creativiteit, innovatieve marketingstrategieën en technologische expertise. BrightEdge is de perfecte partner voor grote bedrijven die hun SEO-inspanningen willen stroomlijnen.

We ondersteunen jouw team niet alleen om met BrightEdge de juiste SEO-strategie op te zetten, maar bieden technische en content kennis om je de impact van je SEO-traject te vergroten.

Waar wacht je nog op?

Consultant nodig?

Co-creëer een full-service in-house agency en ondersteun je team met specifieke expertise. Verhoog de awareness van je merk met aangepaste strategie, kanaalexpertise en onberispelijke uitvoering.

Contacteer Us