Blink uit in customer engagement

Us and marketing automation

Dotdigital is een internationaal toonaangevende Marketing Automation technologie. De focus ligt op customer engagement, een topic waar wij van snoepen.

Lees op deze pagina meer over de favoriete marketing automation tool van groeiende bedrijven en ambitieuze merken.

Versnel je klantenbinding met DotDigital

Middelgrote B2B-, B2C- en e-commerce-bedrijven met minimaal 5000 contacten.

DotDigital’s cross-channel automatisering zorgt ervoor dat je precies het juiste publiek aanspreekt op de juiste manier. Met de inzichten uit DotDigital kan je retentie stimuleren en krachtige persona’s op bouwen. Contact scoring en lead generatie waren nog nooit zo eenvoudig. Start waardevolle interacties met automated triggered content die zijn opgebouwd uit meer dan 30 kant-en-klare sjablonen. Converteer abandoned carts met mobiele push- en sms-campagnes. Personaliseer je mailings naar klanten door je klanteninformatie te vertalen naar gesegmenteerde informatie. Met DotDigital zijn de opties eindeloos. Met DotDigital beheer je pure lifecycle marketing, zodat je klanten kunt bereiken in elke fase van hun customer journey.

De voordelen van DotDigital

  • Ontwerp op een eenvoudige manier fantastische e-mails met dotdigital’s EasyEditor en drag-and-drop functies.
  • Bespaar kosten met de slimme automatisering met de intelligente automation builder.
  • Maak omnichannel marketingautomatiseringsoplossing.
  • Klanten en leads kunnen eenvoudig worden gesegmenteerd.
  • Verhoog je marketing ROI met gepersonaliseerde retargeting.
  • Creëer converterende landingpages en forms.

Let Us implement DotDigital

We helpen heel wat B2B-, B2C- en e-commerce-bedrijven verder bij de implemenatie van DotDigital en koppelen naadloos andere oplossingen. DotDigital heeft eigen plug-in voor verschillende e-commerce platforms en CRM-systemen. Waardoor we op een snelle en goedkope manier je conversie kunt verhogen.

DotDigital and Us

Interesse om zelf aan de slag te gaan met Marketing Automation en DotDigital? Heb je reeds een DotDigital account en ben je op zoek naar een team met expertise?

Bij Us werken gecertificeerde DotDigital consultants die je marketing automation naar een hoger niveau kunnen tillen. Neem vandaag nog contact op met Us.

Ontdek hier de impact van DotDigital en marketing automation voor Essentiel, Baleno, Sofie Dumont, SipProtection.

Waar wacht je nog op?

Consultant nodig?

Co-creëer een full-service in-house agency en ondersteun je team met specifieke expertise. Verhoog de awareness van je merk met aangepaste strategie, kanaalexpertise en onberispelijke uitvoering.

Contacteer Us