Dynamic Yield – Partner

Wat is Dynamic Yield?

Dynamic Yield is een toonaangevende speler op het gebied van personalisatie. Dynamic Yield helpt al jaren klanten zoals McDonalds, Mastercard, Citroen en meer om feilloze digitale ervaringen te creëren door content te personaliseren en op het juiste moment aan te bieden.  

De kracht van AI met simpliciteit in gebruik

Door middel van A/B-testen en AI-automatisatie kunnen bedrijven de resultaten van hun digitale ervaringen op een continu basis verbeteren. Nieuwe ervaringen kunnen met Dynamic Yield en hun AI-algoritme snel worden getest, wat leidt tot een verder verbetering van de resultaten. Personalisatie van de digitale ervaringen is van groot belang, niet alleen om een gevoel van verbondenheid te creëren tussen bedrijven en bezoekers, maar ook om meer conversies en een betere gebruikerservaring te krijgen. 

Dynamic Yield en Us

Als één van de eerste bedrijven in België met bewezen experts en een partnership met Dynamic Yield, zetten wij bij Us ons in om samen met onze klanten hun digitale ervaringen naar een hoger niveau te tillen. Door de juiste content aan te bieden op websites en webshops per type bezoeker kunnen we de gebruikerservaring aanzienlijk verbeteren.  

Waar helpt Us voor personalisatie?

Onze expertise ligt niet alleen bij het opzetten of het automatiseren van A/B-testen, waarbij we ook gebruik maken van statistische modellen voor een optimaal resultaat. Us geeft ook ondersteuning aan klanten waar ze het juist nodig hebben. Us is altijd op de hoogte van de nieuwste strategieën, rapportage en we geven ook interne trainingen bij klanten zelf.  

Van implementatie tot de eerste conversie, begeleiden wij onze klanten bij elke stap van de weg, dankzij Dynamic Yield! 

Wens je een gratis adviesgesprek of belafspraak?

Consultant nodig?

Co-creëer een full-service in-house agency en ondersteun je team met specifieke expertise. Verhoog de awareness van je merk met aangepaste strategie, kanaalexpertise en onberispelijke uitvoering.

Contacteer Us