Innoveer met het Customer Engagement Platform SALESmanago

salesmanago

Us and SALESmanago

AI Commerce Growth Platform Salesmanago biedt uitgebreide AI tools voor Marketing Automation aan. De nadruk ligt op het verbeteren van verkoopstrategieën en klantbetrokkenheid. SALESmanago maakt perfect gebruik van een combinatie van Customer Data, Omnichannel Marketing Automation en Analytics. Ontdek hoe SALESmanago bedrijven helpt om je omzet te laten groeien en je klantenbestand uit te breiden!

Salesmanago infographic

Wat is SALESmanago

Het platform is ideaal voor bedrijven die ten minste 10.000 contacten hebben.

SALESmanago is dé voorloper op het gebied van marketing automation en perfect voor bedrijven met minstens 10 000 contacten. Het alles-in-één platform ondersteunt je bedrijf bij het transformeren van jouw marketingstrategieën en het versterken van klantenrelaties. Met een uitgebreid aanbod aan tools, inclusief geavanceerde AI-functionaliteiten voor verkoop, klantenservice en marketing. Hiermee biedt SALESmanago een uitzonderlijke oplossing die verdergaat dan traditionele platforms zoals Mailchimp of HubSpot.

Samen met Us kan je jouw marketinginspanningen upgraden voor verkoop, klantenservice en marketing. Van e-commerce optimalisatie tot omnichannel strategieën: ontdek deze krachtige alles-in-één oplossing!

De voordelen van SALESmanago

  • Bespaar tijd en resources door marketing automation
  • Verhoog betrokkenheid en conversies door personalisatie van marketingcampagnes
  • Maak gerichte campagnes met segmentatie
  • Zorg voor een consistente boodschap met multichannel marketing
  • Vergemakkelijk de implementatie in bestaande systemen

Let Us implement SALESmanago

Laat Us je helpen met het opzetten van je omnichannel-strategie. Wij kunnen naadloos jouw platforms integreren: Shopify, WooCommerce, Magento, Salesforce en meer! Met onze expertise zorgen we voor de perfecte synergie van al jouw systemen. Haal alles uit je marketing automation oplossing SALESmanago, samen met Us.

Salesmanago and Us

Ben je er klaar voor om de klantinteractie te verbeteren en elke klant een onvergetelijke ervaring te bezorgen? Laat ons helpen om je kanalen te optimaliseren met Salesmanago, het customer data platform dat alle benodigde tools biedt. Bij onze klant Horta zorgden we voor een uitzonderlijke klantervaring met Salesmanago.

Waar wacht je nog op?

Teamfoto Us

Consultant nodig?

Co-creëer een full-service in-house agency en ondersteun je team met specifieke expertise. Verhoog de awareness van je merk met aangepaste strategie, kanaalexpertise en onberispelijke uitvoering.

Contacteer Us