Uniting Smooth en Sidekick, this is Us  

circle illustration
14 Februari, de uitgelezen dag om als twee verschillende merken samen te smelten tot een krachtig powerkoppel. Ontdek in deze blog alles over ons huwelijk.

Status – het was ingewikkeld

Sidekick en Smooth waren al voor heel wat projecten elkaars uitverkorene partner in crime. We schreven samen al heel wat mooie verhalen en gaven de toekomst kleur voor heel wat A-merken.

Het werd met de tijd logischer dat samenwerken als één al gebeurde, wat ontbrak was een overkoepelende naam en vormgeving.

Onvoorwaardelijk beter samen 

Onze naam Us betekent ‘bundeling van krachten’. Us vertelt onze doelstelling om te co-creëren met klanten, partners en stakeholders aan slimme digitale oplossingen met impact.

Daarnaast geeft Us een beeld over onze identiteit en bestaansreden. We geloven dat zelfs de allerbeste digitale profielen een duwtje in de rug verdienen. Dat duwtje, that’s Us. Us is dus de som van samenwerking en deelt graag de successen.

Wat wij doen is dan misschien niet uniek, onze manier van werken is dat zeker wel. 

Krachten bundelen tot impact 

Zowel Smooth agency als Sidekick zijn gekende krachtpatsers in hun vak. Wat er staat te gebeuren nu we de koppen samen steken? Impact.  

Daar Sidekick en Smooth elkaar tegenkwamen in een dienstverlening voor overdracht, ontzorgen we met Us gewoon van A tot Z. We co-creëren dus impact op merkherkenning én omzetgroei en houden rekening met de volledige customer journey door full-funnel digital services.   

We bestaan uit toegewijde medewerkers met kennis van innovatieve marketingoplossingen, senior-level strategie op maat, kanaalexpertise en staan ondertussen bekend om onze uitvoering. We realiseren succesverhalen zonder complexe jaarcontracten maar via een samenwerking op maat.  

All of Us  

Us bestaat uit digital nomads die rechtstreeks samenwerken met ambitieuze merken om ervaringen te ontwikkelen waar je niet omheen kunt. Kenmerkend is onze wens om te co-creëren, de weinige overhead en onze oplossingen die doen wat moet.  

Sidekick, powered of Us

Smooth en Sidekick worden dus gebundeld tot één. Het merk Smooth krijgt een waardig afscheid en Sidekick wordt een merk powered by Us. Concreet wil dat zeggen dat iedereen nog steeds beroep kan doen op de diensten van Sidekick maar met meer toekomst-, en groeipotentieel door een bigger picture rond deze partner in crime.

Delen:

Nood aan brede digitale expertise en creativiteit onder één dak?